11 Aralık 2012 Salı

Cihanbeyli ve Kulu Hastanelerine Ziyaret


Konya'nın Cihanbeyli ilçesi, Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunan Konya İl Sağlık Müdürü, daha sonra da Kulu Devlet Hastanesi'ni de ziyaret etti. Devlet Hastanelerinde incelemede bulunan Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti.

Cihanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne yeni atanan Dr. İbrahim Solak'ı makamında ziyaret eden Küçükkendirci, Solak'a "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu. İlçenin sağlık sorunları hakkında da bilgi alan Küçükkendirci, problemleri ekip olarak çözeceklerini ifade etti.

Cihanbeyli'nin ardından Kulu'ya geçen Küçükkendirci burada Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Saltuk Demir ile birlikte Kulu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerif Parlak ve Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Doğmuş'u makamında ziyaret ederek, Kulu'ya yeni yapılacak olan 112 istasyonu inşaatını gezdi.

Burada konuşma yapan Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, 112 istasyonu sayısını artırarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Kulu'da hizmet kalitesinin her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Küçükkendirci, eksik branşlardaki uzman doktor açığını gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder