10 Şubat 2013 Pazar

Trafo Yağı Hırsızları


Cihanbeyli İlçesi su kuyularındaki elektrik trafolarındaki motorlarda bulunan ve litresi 8 Lira olan yağları çalıp, Ankara'da kamyon şoförlerine 2.3 Lira'dan sattığı iddia edilen 45 yaşındaki Sadık İ., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Cihanbeyli Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, son dönemlerde tarlalarda su kuyusu trafolarındaki motorlarda kullanılan yağlarının çalınması üzerine çalışma başlattı.


Bu sırada geçtiğimiz cuma günü Karabağ Beldesi yakınlarında devriye görevini yapan jandarma ekipleri Sadık İ.'nin kullandığı 06 ZGE 94 plakalı hafif ticari aracı durdurdu. Yapılan aramada 1 varil yağ ele geçirildi. Şüphe üzerine gözaltına alınan Sadık İ., polis ve jandarma tarafından yapılan sorgulamada arkadaşı 47 yaşındaki Cevdet E.  ile birlikte Cihanbeyli merkezde 4, çevre köy ve beldelerden 11 ve Altınekin İlçesi'nde de 18 noktadaki su kuyusu trafosundan yağ çaldıkları söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin yağları Ankara'da kamyon şoförlerine litresi 2.3 Lira'dan sattıkları ortaya çıktı. Sadık İ. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Polis ve jandarma Cevdet E.'nin yakanlanması için çalışmasını sürdürürken, şüphelilerin kaç litre yağ çaldıkları araştırılıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder